Flytt Telia och Influensa....

NU har då ÄNTLIGEN vårt internet kommit tillbaks efter flytten. Telia hade lagt vår flyttanmälan fel sa de så vi har inte haft hemtelefon, internet eller tv på några veckor nu, extra roligt när det knappast är någon sändning på mobilerna här heller.
Vi har haft riktigt flyt sedan flytten det började med att flyttfirman vi anlitat från Huskvarna för att sköta våran flyttstädning städade så fruktansvärt dåligt att vi fick vara uppe till 5 på natten och städa efter dem för att hinna lämna nycklarna dagen efter. När vi sedan kom till nya huset så åkte vi på en rejäl influensa som hållt i sig i 2 veckor vilket gjort att vi alla varit sängliggande och fortfarande bor i ett hus fullt med kartonger överallt...
Emellan har det också hänt massa annat oturligt. Men det har hänt roliga saker också jag har varit uppe i Östersund och är nu klart med Hudvårds och Spa terapeut provet det är så himla skönt. Det andra roliga var att på alla hjärtans dag fick vi en present vilket bestod i fyra små söta kattungar som Little Queenie födde....
För mer info titta under fliken "kattungar"





Kommentarer
Telia Kundservice

Hej Anna!



Jag heter Fredrik och jobbar på Telia Kundservice.



Härligt att era tjänster till slut blivit inkopplade! Det är dock tråkigt att läsa att det tog sådan tid, så ska det givetvis inte behöva vara.



Om förseningen var orsakad från vår sida så vill vi gärna kompensera dig för detta. Om du inte redan varit i kontakt med vår kundtjänst och blivit kompenserad så får du mer än gärna kontakta mig på länken nedan.



Ha en fortsatt bra dag!



Med vänlig hälsning

Fredrik Rasmusson, Telia Kundservice

http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

2012-02-27 @ 10:08:42 // http://www.telia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback