Open mind konferens i Danmark 2012

För första gången anordnas en Open mind konferens i Skanderborg i Danmark mellan den 20-22 september 2012.
 
Har du någon gång undrat följande:
 
*Varför media fortsätter att rapportera hur farligt vitamin-och mineraltillskott är när människor dör varje dag från biverkningar av vanliga receptbelagda läkemedel?

*Varför världsekonomin håller på att kollapsa och varför den finansiella sektorn som var ansvarig för att starta den finansiella krisen ska räddas med hjälp av skattebetalarnas pengar?

* Varför tre av World Trade Center komplexa byggnader förstördes den 11 september 2001, då endast två av dem faktiskt drabbades av flygplan?

* Varför kvicksilver, som är den tredje mest toxiska ämnet i världen som människan känner till, används för tandfyllningar, och varför fluorid, vilket är nästan lika dödlig som arsenik, tillsätts i tandkräm och i vattenförsörjningen i vissa länder?

* Hur säker trådlös teknik och mobiltelefoner är egentligen och vilka de långsiktiga riskerna kan det bli i framtiden?

* Varför helt friska småbarn utvecklar plötsligt autism bara några veckor efter att få en vaccination och varför antalet rapporterade fall ökar dramatiskt?

Dessa är några av de många frågorna som kommer att undersökas på konferensen. Under en tre dagars period från torsdag till lördag kommer deltagarna att kunna delta i en rad fascinerande föreläsningar som kommer att ta upp flera av de globala utmaningar som vi står inför i dag.
Biljetter och information på engelska el danska finns på konferesens hemsida här:
http://www.openmindconference.com/
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback