Israel /Iran

Flera experter tror att Israel kanske kommer att attackera Iran detta året. Från olika håll tjatas om oro över att Iran försökt eller försöker skaffa kärnvapen. Detta försöker de skrämma upp alla med i samma gamla stil som tex inför Irak invationen. Det är dock väldigt konstigt att det är okej för länder som USA och Israel själva att ha kärnvapen men inte Iran. Och som en påminnelse så är det ju faktisk endast USA i världshistorien som använt sig av kärnvapen i krig. Senast ens Iran startade ett krig var i början av 1700-talet. När krigade Israel senast?eller USA? "Det finns en stat som slagit världsrekord i tillåtelser för IAEA-inspektioner, i enlighet med icke-spridningsavtalet: Iran – medan Israel portat varje inspektör och vägrat skriva under avtalet"
"IAEA:s senaste rapport säger ingenting utöver det som varit känt i fem år: att alla tecken på ett iranskt kärnvapenprogram försvinner spårlöst efter 2003 – om det fanns ett sådant program lades det ner det året."
Vad den egentligen anledningen är att de vill attackera Iran kan man ju spekulera om och den anledningen kommer de aldrig säga högt.. Som sagt jag hoppas inte det blir nåt av med dessa hot.

Titta på denna video och sprid vidare/ dela den!
För fred!



Titta också in på kampanjens hemsida :http://www.indiegogo.com/israeliran




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback